ΙΑΤΡΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ
Μεταμόσχευση
Μαλλιών
Βιογραφικό του γιατρού
Τεχνικές FIT & FUE
Βαθμίδες Τριχόπτωσης
Φωτογραφίες πριν
& μετά
Ερωτήσεις
& απαντήσεις
Επικοινωνία με τον
γιατρό
For ENGLISH, click here
The VIP Hair Clinic

Μεταμόσχευση Μαλλιών

Ο Παντελής Βάλβης είναι ένας εξειδικευμένος πλαστικός χειρουργός ο οποίος ασχολείται από το 1995 με την μεταμόσχευση μαλλιών. Έχει στο ενεργητικό του χιλιάδες επεμβάσεις μεταμόσχευσης μαλλιών, γνωρίζει όλες τις νέες τεχνικές που εφαρμόζονται παγκοσμίως και είναι σε θέση να διορθώσει ακόμη και παλιά αποτυχημένα στάδια μεταμόσχευσης.

Είναι Διευθυντής της Κλινικής Μεταμόσχευσης Μαλλιών του Metropolitan Hospital, ιδρυτής του Ιατρικού Ινστιτούτου Μεταμόσχευσης Μαλλιών (IIMM), Ιδρυτικό Μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Μεταμόσχευσης Μαλλιών και μέλος του ISHRS (International Society of hair Restoration Surgery).

Συνεργάζεται επίσης στη μεταμόσχευση μαλλιών με την Κλινική San Donato του Μιλάνου και την Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του HYGEIA HOSPITAL στα Τίρανα της Αλβανίας.

Μία επιτυχημένη μεταμόσχευση μαλλιών μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας. Το Ιατρικό Ινστιτούτο Μεταμόσχευσης Μαλλιών σας ανοίγει το δρόμο σε ένα φυσικό, σταθερό στο χρόνο και παράλληλα εκπληκτικό αποτέλεσμα. Οι τεχνικές που εφαρμόζονται είναι σύγχρονες και παρέχουν εξαιρετικής ποιότητας μεταμοσχεύσεις μαλλιών.

Το σημαντικότερο από όλα είναι τα εγγυημένα αποτελέσματα και η απόλυτη εχεμύθειά μας.

Γιατί να επιλέξετε το Ιατρικό Ινστιτούτο Μεταμόσχευσης Μαλλιών;

Όπως τα γονίδια έτσι και κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, έτσι είναι και η απώλεια των μαλλιών σας. Συνεπώς, μόνο εμείς πρέπει να σχεδιάσουμε ένα εξατομικευμένο ειδικό πλάνο μεταμόσχευσης μαλλιών ειδικά για εσάς.

Είμαι κατάλληλος υποψήφιος για μεταμόσχευση μαλλιών;

Σε αυτή την ερώτηση μπορεί να σας απαντήσει μόνο ο πλαστικός χειρουργός. Κάθε περίπτωση αντιμετωπίζεται ξεχωριστά από τον ίδιο ανάλογα
° με τον βαθμό της αραίωσης των μαλλιών,
° την πυκνότητα της δότριας περιοχής,
° το σχήμα του προσώπου του ενδιαφερόμενου,
° το χρώμα και τον τύπο των μαλλιών
° και την ηλικία.

Όλοι αυτοί οι παράγοντες που ποικίλλουν σε κάθε περίπτωση, συνδιάζονται ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα, ανάλογα φυσικά με την πυκνότητα και την ελαστικότητα της δότριας περιοχής, την έκταση της περιοχής κάλυψης αλλά και τις ρεαλιστικές προσδοκίες που αναμένονται.

Η Χειρουργική Ομάδα του κ. Βάλβη είναι υψηλής ποιότητας και αποτελείται από δύο εξειδικευμενους στην μεταμόσχευση μαλλιών πλαστικούς χειρουργούς, δερματοχειρουργό, αναισθησιολόγους και ειδικά εκπαιδευμένο νοσηλευτικό προσωπικό στον διαχωρισμό και την τοποθέτηση των τριχοθυλακικών μονάδων με τελευταίας τεχνολογίας ηλεκτρονικά μικροσκόπια στερεοσκοπικής ανάλυσης.
Παντελής Βάλβης-Πλαστικός Χειρουργός
Δ/ντής Κλινικής Μεταμόσχευσης Μαλλιών
Νοσοκομείου Μετροπόλιταν

Ηλεκτρονικό μικροσκόπιο για τη τοποθέτηση των μικρομοσχευμάτων

Τελευταία παγκόσμια καινοτομία της κλινικής μας είναι το πιο εξελιγμένο σύστημα ανώδυνης έγχυσης της τοπικής αναισθησίας U225 καθώς και η χρήση νεότερων τοπικών αναισθητικών που εξουδετερώνουν ολοκληρωτικά τον διεγχειρητικό και μετεγχειρητικό πόνο.

Ηλεκτρονικά μικροσκόπια για τον διαχωρισμό των μικροσχευμάτων


website design by two bees together - www.groupofindependentdoctors.com